OMF:BG Message Board Forum Index OMF:BG Message Board
One Must Fall: Battlegrounds
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Keyboard Issues

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    OMF:BG Message Board Forum Index -> Retail Bug Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
InfernoDragon



Joined: 10 Apr 2001
Posts: 471

PostPosted: Sun May 06, 2007 5:22 am    Post subject: Keyboard Issues Reply with quote

OMF worked fine on my old machine, but now I built this new one with all this stuff in my sig and it just doesnt seem to want to properly respond to my keyboard input.

*In the options menu, If I try to change the User Name or server name, there is no respond to my typing. It stays as Unknown (or whatever it was).

*When trying to edit the controls, the game just crashes pretty much. Using keyboard or controller, there is no difference. Disconnecting the controller does not help.

*In the actual arena, All I can do is use the default controls. Cant escape or anything else it seems for that matter. All I can do is fight. To exit, I have to use "Alt-F4", which is no fun.


Maybe a prob with vista? Maybe Not?
_________________


My Machine:
CPU: AMD Athlon 64 Processor 4000+ 2.61ghz
RAM: 1020 MB
GFX: e-GeForce 7600 GS
-vram: 512mb
OS: Windows Vist Home Premium 64-bit
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mordax



Joined: 19 Apr 2002
Posts: 1584
Location: Mars

PostPosted: Sun May 06, 2007 2:51 pm    Post subject: Reply with quote

I have no idea how to fix that, but the default controls are best anyway
Back to top
View user's profile Send private message
InfernoDragon



Joined: 10 Apr 2001
Posts: 471

PostPosted: Mon May 07, 2007 3:16 am    Post subject: Reply with quote

Mordax wrote:
I have no idea how to fix that, but the default controls are best anyway


Actually, I agree. I want to try another setup to see if it is more efficient. Or I'd like to try my game controller. Guess default is best by default.
_________________


My Machine:
CPU: AMD Athlon 64 Processor 4000+ 2.61ghz
RAM: 1020 MB
GFX: e-GeForce 7600 GS
-vram: 512mb
OS: Windows Vist Home Premium 64-bit
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
veryorkish



Joined: 23 May 2003
Posts: 3196
Location: Here!....Wait, no! There!

PostPosted: Mon May 07, 2007 9:22 am    Post subject: Reply with quote

Probbably a Vista issue.
Back to top
View user's profile Send private message
ouch



Joined: 04 Jan 2004
Posts: 501
Location: In a Mantis :)

PostPosted: Mon May 07, 2007 10:00 am    Post subject: Reply with quote

yeah, vista breaks 95% of everything...

and it's the slowest operateing system in existance I believe.
_________________
"Float like a Mantis, sting like a Cheatlord..."

ouch

scientifically engineered to hate StarForce

Back to top
View user's profile Send private message
killer_roach



Joined: 18 Jan 2001
Posts: 8048
Location: Lexington, Kentucky

PostPosted: Mon May 07, 2007 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

ouch wrote:
yeah, vista breaks 95% of everything...

and it's the slowest operateing system in existance I believe.


First off, I take it you have never run Windows ME. Smile

Secondly, although I haven't installed BG on my Vista install yet, I'd think that it is probably more of a 64-bit issue than a Vista issue. The 64-bit versions of Windows are a bit flaky with application compatibility...
_________________
Official forum economist. Explodes when thrown.

Desktop:
Core i7-2600K @ 4.5 GHz
16GB DDR3-1600
eVGA GeForce 970 FTW
Windows 10 Preview

Laptop:
Core 2 Duo 2.8 GHz
4GB DDR3-800
Radeon 4570 1GB
Windows 7 Home Premium x64
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number
DDRRE



Joined: 13 Jan 2005
Posts: 123

PostPosted: Mon May 07, 2007 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

killer_roach wrote:
ouch wrote:
yeah, vista breaks 95% of everything...

and it's the slowest operateing system in existance I believe.


I take it you have never run Windows ME. Smile


Nice one. Very Happy
_________________
ASUS Maximus Formula, E8400 @ 3.6GHz, 4GB DDR2 1066 CL5, 9800GT 512MB, Auzentech X-Fi Prelude 7.1, Win7 x64
Back to top
View user's profile Send private message ICQ Number
BreatheFirst



Joined: 25 Apr 2005
Posts: 4

PostPosted: Sun May 13, 2007 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Dammit....I just installed this game on a new computer and I have this exact same problem. The screen is COMPLETELY White when I enter the playing mode...and I can't type ANYTHING. The game crashes the minute I try to change the controls. The same things happens for another game, except the screen is completely black. How do I fix this problem?????


Yep...I have a windows Vista...dammit
Back to top
View user's profile Send private message
DDRRE



Joined: 13 Jan 2005
Posts: 123

PostPosted: Sun May 13, 2007 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

The white screen bug can be fixed by disabling glow in the options menu.
_________________
ASUS Maximus Formula, E8400 @ 3.6GHz, 4GB DDR2 1066 CL5, 9800GT 512MB, Auzentech X-Fi Prelude 7.1, Win7 x64
Back to top
View user's profile Send private message ICQ Number
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    OMF:BG Message Board Forum Index -> Retail Bug Support All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Style Blacker1 by Blacker47